divendres, 23 de febrer del 2018

Última sessió de Un monstre em ve a veure

Ahir varem tenir la darrera sessió del Prohibit Llegir!, on vàrem comentar tot el llibre.
L’aspecte més tractat va ser si el monstre existeix o no en realitat. Una part de vosaltres veu argumentar que el monstre és fruit de la imaginació d’en Conor. El monstre és un personatge que crea la ment d’en Conor per tal de poder fer front al seu dia a dia tan dur. En canvi, l’altra part de vosaltres déieu que el monstre és real, ja que dins de la novel·la hi apareixen molts elements que així ho justifiquen, sobretot, el rastre que sempre deixa el monstre després de cada aparició. Així, Un monstre em ve a veure el considereu un llibre fantàstic.
Un altre tema que vareu plantejar van ser les històries que explica el monstre. Moltes vareu dir que eren històries enganyoses, que tendien a crear-te un judici erroni sobre un personatge concret: «les coses molts cops no semblen el que son». En canvi, també vareu considerar aquestes històries son justes i que son tractades com a contes, on els personatges exemplifiquen trets oposats entre si.
També vareu destacar que el final era una mica previsible i que us vau emocionar.
Per últim, us facilito un enllaç a la revista Faristol on en Joan Portell fa una bona crítica del llibre(https://www.clijcat.cat/faristol/critica/Un-monstre-em-ve-a-veure-)
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada