dijous, 25 de gener del 2018

Un monstre em ve a veure de Patrick Ness

Sobre l’autor
Patrick Ness va néixer a Alexandria, Virginia (EUA) el 1971. Actualment viu a Londres. És autor de la trilogia Chaos walking, un èxit de vendes aclamat per la crítica. Ha guanyat nombrosos premis, inclòs el Guardian de narrativa infantil, el Booktrust de narrativa juvenil i el Costa de narrativa infantil. Amb Un monstre em ve a veure, també ha merescut alguns dels premis més prestigiosos del Regne Unit.
 
Altres llibres d’aquest autor:
Libre
Los demás seguimos aquí
El cuchillo en la mano
Un monstre em ve a veure ha emocionat milions de persones a tot el món, ha estat traduïda a una vintena de llengües i ha guanyat alguns dels guardons més prestigiosos en l’àmbit literari anglosaxó, entre ells la Medalla Kate Greenaway al mèrit artístic pels dibuixos de Jim Kay, qui també va il·lustrar les novel·les de Harry Potter.



Sobre el llibre
Títol: Un monstre em ve a veure
Autor: Patrick Ness
Il·lustrador: Jim ay
Editorial: Sembra
Pàg.:214
Llengua: català
ISBN: 978-84-943736-5-7




A la contra coberta del llibre, hi apareix la següent sinopsi:
Set minuts després de la mitjanit, en Conor es desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que esperava, el del malson que té quasi totes les nits d’ençà que la seva mare va començar l’inacabable i pesat tractament. No, aquest monstre és diferent, antic i salvatge. I busca el més perillós de tot: la veritat.
Patrick Ness teixeix aquesta extraordinària i emocionant història a partir de la idea original de Siobhan Dowd, que va morir de càncer abans de poder escriure-la. Traduïda a vint llengües, ha merescut el Premi Nacional Galaxy, votat pels llibreters; el Premi Red House, amb un jurat de joves lectors; i el Premi UKLA, atorgat pels mestres. A més, ha estat el primer llibre a guanyar dos dels premis més prestigiosos del món anglosaxó: la Medalla Carniegie al mèrit literari i la Medalla Kate Greenaway al mèrit artístic per les meravelloses il·lustracions de Jim Kay.
També us facilito diverses opinions d’escriptors i titulars de premsa:
«Excepcional... commovedora i brillant»
The Times
«Apassionant... poderosa, impressionant»
Philip Pullman
Per últim, podeu mirar el booktuber que recomana el llibre: 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada